For medlemmer af Landsforeningen Autisme

Mobilize Me og Landsforeningen Autisme har indgået et helt særligt samarbejde. Det betyder, at alle medlemmer af Autismeforeningen kan få gratis adgang til vores værktøjer Mobilize Me, PlaNet og LiMo.

Få adgang til Mobilize Me, PlaNet og LiMo gratis

Du kan få gratis adgang til Mobilize Me’s værktøjer, hvis du er medlem af Landsforeningen Autisme. Et medlemskab giver adgang til en privat brugerlicens og et ubegrænset antal planlæggerlicenser.

Brug for support?

Hvis du benytter dette tilbud om gratis adgang via Autismeforeningen, skal du kontakte autismeforeningens supportmail, mm@autismeforening.dk, hvis du får brug for personlig hjælp.

Sådan tilmelder du dig:

Opret ekstra planlæggere

Når du opretter en licens får du tilsendt loginoplysninger til en brugerlicens, der både har adgang til at planlægge- og se sin struktur. Det er muligt at koble et ubegrænset antal planlæggere til sin brugerlicens.

En planlæggerlicens gives fx til forældre eller samlever. Vær opmærksom på, at du ikke kan koble fagpersoner (fx lærere, mentorer, bostøtte) på en privat licens, som du har fået adgang til via dit medlemskab til Landsforeningen Autisme.

Hvis du ønsker at oprette en planlæggerlicens, skal du kontakte autismeforeningen på mail: mm@autismeforening.dk

Hvilket værktøj skal jeg vælge?

Mobilize Me og PlaNet er begge strukturværktøjer, som visualiserer dagen for den person, som skal bruge det. LiMo er et målstyringsværktøj, der hjælper dig med at nå dine mål. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan værktøjerne kan støtte en person med autisme på forskellig vis.

Før du vælger, hvilket værktøj du vil bruge, anbefaler vi, at du ser nogle af vores videoguides igennem. De giver dig et indblik i, hvordan værktøjerne virker, og hvordan de er bygget op. Du finder videoerne her:

Mobilize Me playliste

PlaNet playliste

LiMo playliste

Mobilize Me

Hvad kan Mobilize Me?

Mobilize Me er et meget visuelt værktøj, som giver dig mulighed for at bruge alle de billeder du har lyst til. Mobilize Me indeholder også et avanceret tidsstyringselement, som giver dig mulighed for at sætte time timere på de enkelte aktiviteter.

Hvem passer Mobilize Me til?
Generelt kan man sige at Mobilize Me er for dem som:
 • Har brug for en høj grad af visuel støtte igennem dagen
 • Har svært ved at forholde sig til tid
 • Mangler initiativ
 • Mister hurtigt overblikket
 • Har svært ved at holde fokus
Til pårørende

I dette dokument finder du en række gode råd til, hvordan du som pårørende kan hjælpe et barn/en borger godt i gang med Mobilize Me’s værktøjer.

Autismeforeningen dokument til pårørende

PlaNet og LiMo

Hvad kan PlaNet og LiMo?

PlaNet ligner en almindelig kalender, men den har nogle funktioner som tilbyder brugeren ekstra støtte. I PlaNet kan du tilføje billeder, beskrivelser og afkrydsningslister til dine aktiviteter. Derudover giver PlaNet dig mulighed for at knytte op til 3 alarmer til hver aktivitet.

LiMo er et målstyringsmodul, som ligger inde i PlaNet. Her kan bruger og støtteperson opstille mål og dokumentere udviklingen undervejs.

Hvem passer PlaNet og LiMo til?

Generelt kan man sige, at PlaNet og LiMo er for dem som:

 • Er voksen (18+) eller på vej til at blive det
 • Har lyst til at tage kontrol over sin egen hverdag
 • Mangler initiativ
 • Mister hurtigt overblikket
 • Har svært ved at holde fokus
 • Motiveres af små anerkendende beskeder
 • Vil ikke bruge et værktøj, som ligner et hjælpemiddel
Til pårørende

I dette dokument finder du en række gode råd til, hvordan du som pårørende kan hjælpe et barn/en borger godt i gang med Mobilize Me’s værktøjer.

Autismeforeningen dokument til pårørende

Bruger eller planlægger?

Mobilize Me, PlaNet og LiMo er bygget op, så der kan tilkobles flere planlæggere til hver brugerlicens. En brugerlicens gives altså til den person, der har brug for støtte. Planlæggerlicenser gives til dem, der skal have adgang til at bygge en struktur op for brugeren i værktøjet.

Endnu ikke medlem af autismeforeningen?

Meld dig ind i autismeforeningen her: https://www.autismeforening.dk/bliv-medlem/