For medlemmer af Landsforeningen Autisme

Mobilize Me og Landsforeningen Autisme har indgået et helt særligt samarbejde. Det betyder, at alle medlemmer af Autismeforeningen kan få gratis adgang til vores værktøjer Mobilize Me, PlaNet og LiMo. OBS. Landsforeningen Autisme har opsagt samarbejdet pr. 28/02/23. Det er derfor ikke længere muligt at få gratis adgang til Mobilize Me's værktøjer efter denne dato.

Få adgang til Mobilize Me, PlaNet og LiMo gratis

Du kan få gratis adgang til Mobilize Me’s værktøjer, hvis du er medlem af Landsforeningen Autisme. Et medlemskab giver adgang til en privat brugerlicens og op til 5 planlæggerlicenser.

Det er ikke muligt for institutioner/arbejdspladser at få adgang til Mobilize Me’s værktøjer gennem vores samarbejde med Landsforeningen Autisme. Vores samarbejde giver adgang for en privatperson samt dennes planlæggere til at bruge vores værktøjer.

Du kan læse meget mere om Mobilize Me, PlaNet og LiMo ved at klikke dig ind på linkene.

Sådan tilmelder du dig:

Brug for support?

Hvis du benytter dette tilbud om gratis adgang via Landsforeningen Autisme, skal du kontakte autismeforeningens supportmail, mm@autismeforening.dk, hvis du får brug for hjælp.

Opret ekstra planlæggere

Når du opretter en licens får du tilsendt loginoplysninger til en brugerlicens, der både har adgang til at planlægge- og se sin struktur. Det er muligt at koble op til 5 planlæggere til sin brugerlicens.

En planlæggerlicens gives fx til forældre eller samlever. Vær opmærksom på, at du ikke kan koble fagpersoner (fx lærere, mentorer, bostøtte) på en privat licens, som du har fået adgang til via dit medlemskab til Landsforeningen Autisme.

Hvis du ønsker at oprette en planlæggerlicens, skal du kontakte autismeforeningen på mail: mm@autismeforening.dk

Lær at bruge Mobilize Me, PlaNet og LiMo

For at hjælpe alle Landsforeningen Autismes medlemmer godt i gang med at bruge Mobilize Me, PlaNet og LiMo udbyder vi nu i samarbejde et virtuelt kursus – og du kan komme med!

På kurserne får du en introduktion til det valgte værktøj og en rundvisning i værktøjets forskellige funktioner. Derudover får du hands on erfaring og inspiration til, hvordan andre bruger værktøjerne.

Lyder det som noget for dig, kan du læse mere og tilmelde dig kurserne her via linket her.

Endnu ikke medlem af autismeforeningen?

Meld dig ind i autismeforeningen her: https://www.autismeforening.dk/bliv-medlem/