Nyhed

Kalder alle aarhusianere: Mobilize Me er nu gratis for børn og unge

Fra april til september måned bliver det gratis at starte op med at bruge Mobilize Me’s strukturværktøjer på alle institutioner i Aarhus Kommune under Børn & Unge. Så prik dine kollegaer, dit barns institution eller andre i dit netværk på skulderen og kom i gang med det samme.

Positive resultater baner vejen frem

Specialskoler i Aarhus Kommune har testet strukturværktøjet Mobilize Me og erfaringerne er positive. Dem kan du læse mere om her. Faktisk gik det så godt, at ALLE under forvaltningen Børn & Unge Aarhus nu kan afprøve værktøjet gratis. I andre kommuner har almindelige skoler, klubber og daginstitutioner også haft succes med værktøjet. Vi opfordrer derfor dig til at give den gas med at udforske Mobilize Me.

Hvem er Mobilize Me?

Mobilize Me laver digitale værktøjer som hjælper personer med kognitive udfordringer til en bedre hverdag. Vi udbyder to forskellige strukturværktøjer, som begge hjælper med at holde overblikket. Læs mere om de enkelte værktøjer her: Mobilize Me og PlaNet.

Vores værktøjer downloades som app’s direkte på din telefon eller tablet. Strukturen er derfor let at have med på farten og kan hurtigt tilpasses, hvis der sker ændringer i planen.

Du spiller en afgørende rolle

B&U har brug for din hjælp til at kortlægge behovet hos de aarhusianske børn og unge. Du er derfor med til at danne basis for, om Mobilize Me fremadrettet skal være et gratis tilbud til børn og unge i kommune. Jo flere der begynder at bruge Mobilize Me i prøveperioden og har gavn af det, jo større er chancen for, at alle børn og unge i Aarhus Kommune fremadrettet kan bruge Mobilize Me gratis.

Som det ser ud lige nu, er det muligt at opstarte Mobilize Me gratis frem til til september 2019. Alle opstartede børn, unge samt deres netværk bevarer dog adgangen til Mobilize Me efter prøveperioden. Der er derfor kun gode argumenter for, at du går i gang med det samme.

1, 2, 3... Sæt i gang!

For at komme i gang skal du at trykke her og udfylde formularen. Vi kontakter dig herefter for at finde ud af værktøj, der passer til dine behov og opretter dem for dig.

Ellers er du også meget velkommen til at ringe til os på +45 70 70 74 37. Vi sidder altid klar og hjælper med et smil.