Jobopslag

Vi søger en ny Digital Marketing Manager

Er det dig, der skal hjælpe os med vores digitale kommunikation?

Kender du til Inbound Marketing? Kan du arbejde både strategisk og praktisk med digital kommunikation? Er du kreativ og kan lave markedsføringsmateriale til forskellige digitale platforme? Mobilize Me ApS søger en kollega med stærke digitale evner, som vil hjælpe os med at nå ud til og hjælpe endnu flere mennesker med kognitive udfordringer.

Mobilize Me ApS udvikler og sælger digitale hjælpemidler til mennesker med kognitive vanskeligheder. Det er f.eks. mennesker på autismespektret, med ADHD, senhjerneskader mm. Mobilize Me ApS har eksisteret i 10 år. Vi er en levende og energisk organisation, der er fokuserede på at hjælpe flere og hjælpe bedre. 

På kontoret bruger vi lige nu Adobe-pakken (og Canva i en hurtig vending) til udvikling af grafiske opgaver, Active Campaign til nyhedsbreve og CRM, WordPress til vores hjemmeside, Trello til planlægning, Atlassian Jira Tempo til timeregistrering, Google Docs til kontrakter og andet papirarbejde og Zoom til webinarer og møder.

Alle på kontoret har et speciale, som vi hver især har ansvaret for. Dit ansvar vil blive kommunikation, herunder som en vigtig del vores digitale kommunikation, da vi er meget fokuserede på inbound marketing.

Vi forestiller os, at du har en kommunikationsuddannelse og/eller erfaring med at arbejde med digital kommunikation. Hvis du ved lidt om app. udvikling og UX og usability vil det være total optur.

Jobbet indeholder såvel SoMe, drift af hjemmeside, case stories, brochurer, videoproduktion, foto, messeplanlægning, annoncering – samt mange andre ad hoc opgaver, der opstår undervejs.

Du behøver ikke være ekspert i alt. Vi forventer dog, at du har en ide om, hvad de forskellige discipliner indeholder og hvilke virkemidler, der virker hvor. Du behøver heller ikke at være ekspert i kognitive udfordringer, men du skal have et åbent sind og lyst til at forstå de problematikker, som vores brugere har.

Det er dog et must, at du skal kunne arbejde både strategisk og praktisk med vores kommunikation, at du har erfaring med tekstforfatning og er god til dansk grammatik, at du er kreativ og har et godt visuelt øje, at du kan udvikle indhold til alle vores platforme og at du har styr på Adobe Pakken. 

Du vil bl.a. have ansvaret for:

  • At vores digitale kommunikationsstrategi hele tiden er opdateret.
  • Grafik og video til digital og tryk i Adobe Pakken.
  • Planlægning og udvikling af content til FaceBook, Linkedin, Instagram, YouTube og andre relevante platforme
  • Annoncering på Sociale Medier og Google.
  • Opdatering af vores hjemmeside
  • Udarbejdelse, opsætning og udsendelse af nyhedsbreve og pressemeddelelser i Active Campaign.
  • Udbygning og opdatering af data i Active Campaign

Udover at arbejde med vores specialer, er vi en virksomhed, hvor vi alle er parate til at gribe bolden og hjælpe til med de løbende opgaver. Det betyder, at vi alle er klædt på til at kunne tage telefonen og have en indledende snak med nye og gamle kunder. Vi deltager så vidt muligt alle sammen på relevante messer; det giver nemlig super meget inspiration at møde potentielle kunder ansigt til ansigt og få inspiration og faglig viden. 

Stillingen er 37 timer. Arbejdsstedet er et kontor på Incuba Katrinebjerg i Aarhus N. Vi har flextid og hjemmearbejdsdage. Torsdag på kontoret er dog vigtig, der spiser vi nemlig frokost sammen med vores søster- og moderselskab, og det er rigtigt hyggeligt! 

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål? Så kan du kontakte mig: Dorthe Stricker på Dorthe@mobilize-me.com eller ring på mobil: 28 26 06 38.

Kan du se dig selv hos Mobilize Me ApS? Send en kortfattet ansøgning, dit CV og dit portfolio eller eksempler på dit tidligere grafiske arbejde til mig: direktør Dorthe Stricker på dorthe@mobilize-me.com. 

Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!