Brugererfaring

Huskelisterne i PlaNet hjælper stadig Marianne

Marianne Nørremose Bæk fra Farum har Cerebral Parese (CP) og derfor svært ved at huske. Hun bruger PlaNet til at understøtte hukommelsen, når hun skal pakke sin kuffert eller handle ind. Efter et år hjælper huskelisterne stadig Marianne

-“Netop fordi jeg havde fået lavet listen i PlaNet, kunne jeg selv pakke kufferten og bagefter gå hen til kæresten og sige: “Se nu har jeg pakket og fået sat kryds ved det hele”. Så han behøvede ikke at gennemgå, om jeg havde husket sokker og husket det og det”.

Sådan fortæller Marianne Nørremose Bæk. For et år siden startede hun med at bruge PlaNet. Marianne bruger især huskelister i PlaNet, når hun skal pakke til weekendture eller ferier, og når hun skal handle.

På grund af sin cerebral parese (CP) kan Marianne have svært ved at huske. Og her hjælper listerne i PlaNet især Marianne med at understøtte hukommelsen.

-“Det er meget befriende, at jeg ligesom selv kan det lige pludselig, fordi jeg bare skal forholde mig til, hvad der står på listen”, fortæller Marianne.

 

Et år efter: Hvordan bruger du PlaNet?

Marianne bruger ikke PlaNet hver dag, men huskelisterne i PlaNet hjælper især Marianne, når hun skal huske mange ting. Det er eksempelvis, når hun til Jylland på weekendtur. Hun bruger ikke lang tid på at planlægge listen, men fem minutter her og der.

Du kan læse mere om, hvordan Marianne bruger huskelisterne i PlaNet i blogindlægget her, hvor vi var med Marianne på indkøb for at se, hvordan PlaNet hjælper hende med det.

Vil du have en introduktion til PlaNet. Så tilmeld dig til et af vores gratis webinarer.