IT sikkerhed

Mobilize Me leverer værktøjer til en lang række kommuner og forskellige institutioner. Derfor prioriterer vi selvfølgelig IT-sikkerheden højt og sikrer os, at vores leverandører lever op til de relevante standarder. Vi har en stærk IT-virksomhed bag os, som er blandt landets bedste, når det kommer til sundheds-IT.

Arosii

Hos Mobilize Me har vi en stærk IT-virksomhed i ryggen, som er eksperter inden for IT sikkerhed. De hedder Arosii, og deres speciale er sundheds-IT og Clean Tech. De står bl.a. bag sikkerhedssystemet STS, på den Nationale Service Platform, som sikrer at landets borgere kan se, hvem der har logget ind i deres personlige oplysninger på den nationale sundhedsplatform, sundhed.dk. Du kan læse mere om vores partnerskab her.

Databehandleraftale

Vi forholder os aktivt til de regler, som er beskrevet i den nye persondataforordning, der trådte i kraft i maj 2018. Derfor indgår vi selvfølgelig en databehandleraftale med alle vores kunder.

I en databehandleraftale overtager vi ansvaret for den data, som opbevares på vores servere, og I undgår dermed ansvaret for noget, I ikke har kontrol over. Det synes vi, giver bedst mening for alle.

Du finder vores standard databehandleraftale i menuen herunder.

Databehandleraftale

Her finder du vores standard databehandleraftale, som vi i udgangspunktet indgår med alle vores kunder.

Standard databehandleraftale

Sikkerhedsvejledning

Vi tager ansvaret for at opbevare jeres data sikkert i værktøjerne, men I kan også selv hjælpe sikkerheden på vej.

Sikkerhedsvejledning

Opbevaring af data

Der gemmes ikke data lokalt på enheden – alle oplysninger gemmes derimod i en cloudbaseret løsning, hvor al trafik imellem hostingcenter og device foregår stærkt krypteret.

Det betyder, at hvis en borger mister sin device, kan vi hurtigt fjerne adgangen til indholdet. Derfor er det også et krav, at både brugere og medarbejdere har et personligt login.

Kryptering

Vi anvender en 2048 bit krypteringsnøgle.

Der er SSL kryptering af al trafik, hvilket betyder, at jeres data også er sikre, når der anvendes åbne netværk.

Hosting

Vores hostingcenter ligger i Danmark, hvilket betyder, at den er under regelmæssig kontrol og overholder alle relevante EU krav.

Privatlivspolitik

I vores privatlivspolitik finder du hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi som dataansvarlig organisation bruger dem til.

Læs hele vores privatlivspolitik her.