Mobilize Me er sikkerhedsgodkendt i Aarhus kommune

Aarhus Kommune har sikkerhedsgodkendt vores digitale strukturværktøj, Mobilize Me. Det betyder, at skoler og institutioner i Aarhus nu frit kan indkøbe værktøjet. Her på siden kan du læse, hvordan Mobilize Me kan støtte de børn I arbejder med, og hvordan det kan implementeres på din arbejdsplads.

Hvad er Mobilize Me

Mobilize Me er et digitalt strukturværktøj. Her kan du bygge en visuel struktur til de børn, som har et særligt behov for støtte. Hvis du arbejder med børn med særlige udfordringer, som autisme eller ADHD, så kender du sikkert alt til behovet for visuel struktur. Og du kender sikkert også til frustrationen, når madpakke-brikken er forsvundet eller lamineringsmaskinen er gået i stå.

Planlæg en uge på 5 minutter

Med Mobilize Me kan du skifte de fysiske piktogramtavler ud og flytte arbejdet ind på din iPad eller computer. Det er både hurtigere og nemmere. Faktisk viser en undersøgelse fra Alexandra Instituttet, at det er muligt at planlægge en hel uge i Mobilize Me på kun 5 minutter. Børnene kan tilgå strukturen via telefon, tablets og computere.

Byg den bedste struktur i fællesskab

I Mobilize Me kan i hjælpe hinanden med at bygge den bedste struktur for den enkelte elev. I kan nemlig tilknytte alle de planlæggere til hver elev, som I har brug for. Det betyder, at I kan genbruge hinandens arbejde og sikre en ensartet struktur for eleven. Det gør det lettere at vidensdele og bygge videre på gode erfaringer.

Fra velcrobrikker til iPad

I videoklippet her, kan du høre medarbejdere fra Stensagerskolen i Aarhus, fortælle om, hvordan de har oplevet overgangen til Mobilize Me.

Lær værktøjet at kende

Her på vores hjemmeside, har du forskellige muligheder for at lære Mobilize Me at kende. Du kan:

Via vores Youtube kanal kan du også se en række instruktionsvideoer til værktøjet, og på vores blog finder du forskellige inputs til, hvordan Mobilize Me kan anvendes.

Læs fx: Underviser hjælper elever på STU med at blive mere selvstændige

Hvordan kommer man i gang?

Den sværeste del er faktisk overstået. Nemlig hele den del med sikkerhedsgodkendelsen. Skridtene herfra er ganske simple:

  1. Lav et estimat på, hvor mange børn, der skal bruge Mobilize Me hos jer. Vi har tre standardkontrakter, som dækker 1-5, 6-20 og 21-50 brugere. Fagpersoner og øvrige planlæggere tæller ikke med i optællingen.
  2. Udpeg min. 1-2 medarbejdere, som skal være jeres Superbrugere og lokale administratorer
  3. Tag stilling til, om forældre skal inviteres ind i værktøjet også

Når I har styr på disse tre ting, kan vi indgå en aftale, og så kan I starte, når det passer jer.

Priser

Standardkontrakter

Vi har tre forskellige standardkontrakter, som er opdelt efter antallet af brugere. Fagpersoner og øvrige planlæggere tæller ikke med. Tallet baseret på antallet af børn/elever, der skal have adgang til en struktur.

1-5 brugere

Opsætning af adgang til værktøj: 995 kr

Support/hosting af Mobilize Me: 245 kr/md.

6-20 brugere

Opsætning af adgang til værktøj: 995 kr

Support/hosting af Mobilize Me: 645 kr/md.

21-50 brugere

Opsætning af adgang til værktøj: 1.995 kr

Support/hosting af Mobilize Me: 1.495 kr/md.

Superbrugere

For at sikre os, at I har den nødvendige viden til at håndtere værktøjet og det tilhørende administrationsmodul, skal I have nogle uddannede Superbrugere. Vi kan enten afholde et kursus hos jer, eller I kan købe enkeltpladser på de kurser, vi holder inhouse på Incuba i Aarhus N.

Enkeltpladser: 2.500 kr (eksklusiv moms). Bookes direkte via vores webshop.

Hold (op til 10 deltagere): 22.500 kr.

 

Krav til uddannede Superbrugere:

1-5 brugere: 1 Superbrugere

6-20 brugere: 2 Superbrugere

21-50 brugere: 2 Superbrugere

Familiepakken

Når I tilkobler forældre/pårørende til Mobilize Me, skal de anvende en NemId/MitId loginløsning. Dette administreres via sit eget administrationsmodul.

Opsætning af NemId/MitId løsning: 3000 kr

Drift af NemId/MitId løsning: 450 kr/md.

Superbrugere

Når man skal implementere et nyt digitalt værktøj, er det vigtigt, at der er nogle nøglepersoner, som er ansvarlige for opgaven. Når I indgår en aftale med os, skal I derfor udpege nogle personer, som skal gennemføre et Superbrugerkursus. De personer vil også blive jeres lokale administratorer. Det betyder, at de kan oprette og håndtere brugere i systemet, og være jeres lokale go-to personer, når der opstår spørgsmål.

Support

Gennem en samarbejdsaftale får I selvfølgelig også adgang til vores support. De aktuelle supporttider er altid annonceret her.

Supporten kan ikke bruges til administrative opgaver, men skal benyttes ved tvivlsspørgsmål, som superbrugerne ikke kan besvare.

Familiepakken

Nogle skoler og institutioner vælger at inddrage forældre i værktøjet. Det kan være en fordel for barnet, at der anvendes det samme strukturværktøj i skolen/institutionen og i hjemmet. Derudover giver det forældrene mulighed for at varsle ændringer til barnet, hvis hentetidspunktet ændrer sig, eftermiddagen bliver anderledes eller det fx er en anden person, der henter. Med Familiepakken får I nemlig mulighed for at oprette forældre som planlæggere i værktøjet.

Login med NemId/MitID

Det er et krav fra Aarhus kommune, at forældre skal anvende en NemId/MitId loginløsning. Derfor er det nødvendigt at I tilkøber Familiepakken, hvis I gerne vil give forældrene planlæggeradgang også.