Landingpage

Mobilize Me: Sæt struktur på din dag og få mere overskud

Mobilize Me er til dig, som har brug for ekstra struktur i din hverdag. Måske pga. Autisme, ADHD eller noget helt tredje. Det er en digital version af de velkendte velcrobrikker og mors hjemmelavede papirskemaer. Her kan du bygge en hel dag op v.h.a. billeder, farver og timetimere. Det hele forgår på din iPad, smartphone eller computer, og det er nemt tage med på farten. Når du først er blevet en veltrænet Mobilize Me-ninja, kan du bygge en struktur for en hel uge på kun 5 minutter.

Planlæg i fællesskab

I Mobilize Me kan dine støttepersoner planlægge fra afstand. Alle arbejder i den samme struktur, og på den måde opbygges det bedst mulige overblik. Det gør Mobilize Me til et oplagt værktøj for fagpersoner, som arbejder med mennesker, der har brug for ekstra struktur. Samtidig gør det dig, som bruger, mere selvstændig, når støttepersoner kan planlægge fra afstand.

Mobilize Me hjælper både private og fagpersoner

Mobilize Me er udviklet med et simpelt formål: Vi vil gøre livet lettere for mennesker med kognitive udfordringer. Det gør vi ved at lave værktøjer, som sætter hverdagen i system og gør den mere overskuelig. Når det er sagt, så er vores værktøjer også en hjælp til fagpersoner. Mobilize Me sparer nemlig tid på planlægning og støtter vidensdelingen. Du kan læse mere om, hvordan vi samarbejder med institutioner, skoler, bosteder mm. lige her.

I videoen her kan du se et eksempel på, hvordan mange planlæggere arbejder sammen om én struktur.

Prøv Mobilize Me gratis i 30 dage

Har du lyst til at prøve Mobilize Me? Tilmeld dig en gratis licens lige her.

Hvis du har lyst til at læse mere om, hvad Mobilize Me er for en størrelse, før du tilmelder dig. Så læs mere på vores produktside om Mobilize Me