PlaNet: Hjælper dig med at leve dit liv, som du ønsker.

Mister du nemt overblikket? Og har du brug for mere struktur, end du får i en almindelig kalender? I PlaNet kan du planlægge din dag så detaljeret, som du har brug for. Officielt er PlaNet et strukturværktøj, men vi plejer bare at kalde den en "hysterisk kalender". Den hjælper dig til at leve så selvstændigt som muligt og lader støttepersoner træde til, når du har brug for det.

Skru op og ned for støtten

I PlaNet kan du lave en komplet plan for din dag, eller du kan nøjes med de aktiviteter, som kræver en særlig indsats. Alle brugere er forskellige, og derfor lader PlaNet dig bruge lige præcis de redskaber, som giver mening for dig.

  • Har du svært ved at komme ud af døren til tiden? Sæt op til 3 alarmer på din aktivitet i PlaNet, så skal den nok hjælpe dig afsted.
  • Har du svært ved at se meningen med en aktivitet? Sæt en beskrivelse eller et billede på din aktivitet, som motiverer dig.
  • Glemmer du ofte ting? Lav en huskeliste i PlaNet, som fortæller dig præcis, hvad du skal bruge til aktiviteten.

PlaNet hjælper både private og fagpersoner

I PlaNet er du ikke alene. Der er nemlig muligt at koble ekstra planlæggere på din licens. PlaNet er derfor et oplagt redskab til fagpersoner, som skal hjælpe borgere med at leve et mere selvstændigt liv. Måske er du mentor, bostøtte eller underviser for et menneske, som har særligt brug for struktur? Måske pga. Autisme, ADHD eller noget helt tredje.

Følg med fra afstand

Som planlægger kan du se- og redigere i brugerens kalender. Det er også muligt at se, hvornår brugeren har krydset sine aktiviter af. Og du kan sende en besked afsted. PlaNet er derfor et oplagt redskab til fagpersoner, som skal hjælpe borgere med at leve et mere selvstændigt liv. Læs mere om, hvordan vi samarbejder med skoler, insitutioner mm. her.

Prøv PlaNet gratis i 30 dage

Har du lyst til at prøve PlaNet. Tilmeld dig en gratis prøveperiode her. Lige nu får du også vores målstyringmodul, LiMo, med i prøveperioden.

Har du brug for at læse mere om PlaNet, før du tilmelder dig? Du kan læse mere om, hvad værktøjet kan og hvordan det kan hjælpe dig på vores produktside PlaNet.